Uslovi korišćenja

Zajednica Beli šator

Preuzimanje sadržaja i deljenje sadržaja

Preuzimanje, deljenje, kopiranje i umnožavanje materijala iz zajednice nije dozvoljeno.

Politika postovanja u FB grupi

  1. Svi postovi se odobravaju od strane administratora. Trudimo se da to radimo brzo i odmereno, čime omogućavamo njihovu preglednost.
  2. Zadržavamo pravo da bez obaveštenja obrišemo one komentare koje procenimo kao neželjene (spam komentare), koji uključuju psovke i vulgarnosti, mržnju, omalovažavanje, sarkazam, ironiju ili ne-daj-bože napad na bilo kog pojedinca ili grupu članica. U slučaju velikog ispada, zadržavamo pravo da tu osobu isključimo iz FB gupe, pa i iz zajednice.
  3. Snimanje lajvova nije dozvoljeno ali snimanje videa jeste. Lajvove snimaju Mina i Tea kao deo mesečnog programa Belog šatora.
  4. Postavljanje sopstvenog sadržaja (dopunskih materijala, meditacija, vežbi tapkanja, i sl) nije dozvoljeno, bez prethodnog konsultovanja sa administratorom. Grupa služi da se podržavamo i inspirišemo, ali bez zatrpavanja dodatnim sadržajem, jer je ključ u fokusu i kvalitetu, a ne u kvantitetu.
  5. Podržavamo postove čiji je sadržaj, u pisanoj formi ili video, motivišuć, inspirišuć, i u skladu sa temom tog ili nekog od prethodnih meseci. Molimo vas da se držite teme.

Preuzimate ličnu odgovornost

Prihvatate da dobrovoljno pristupate ovim materijalima i da ste isključivo i lično odgovorni za svoje izbore, akcije i rezultate – sada i u budućnosti. Prihvatate potpunu odgovornost za posledice svoje upotrebe ili neupotrebe informacija koje su dostupne u zajednici i slažete se da koristite ličnu procenu pre nego što primenite bilo koju ideju, sugestiju ili preporuku za svoj život, porodicu ili prijatelje.

Nema garancije

Naša uloga je da vam pružimo podršku i pomoć u postizanju vaših ciljeva, ali vaš uspeh zavisi isključivo od vaše motivacije i posvećenosti njihovom ostvarivanju. Mi ne možemo da predvidimo niti garantujemo da ćete postići određeni rezultat, jer se rezultati razlikuju za svaku od nas. Potpuno se slažete da ne postoje nikakva ograničenja u vezi sa konkretnim ishodom ili rezultatima koje možete očekivati od korišćenja informacija koje dobijate u zajednici.

Nema povraćaja novca

Za slučaj da vas zbog neželjenog ponašanja isključimo iz zajednice (pogledaj politiku postovanja u FB grupi, tačku dva) ili da se iz svojih privatnih razloga same isključite, novac vam nećemo vratiti.

Obavezno je plaćanje celog paketa od 6 meseci

Članstvo u zajednici traje 6 meseci i omogućeno je plaćanje u dve rate.  Uplatom prve rate se obavezujete da ćete uplatiti i drugu ratu bez obzira koliko aktivno koristite materijale. Rok za plaćanje druge rate je od 01. do 07. februara 2023.

Škola Astrologije Uzdizanja

Preuzimanje sadržaja i deljenje sadržaja

Preuzimanje, deljenje, kopiranje i umnožavanje materijala sa kursa nije dozvoljeno.

Politika postovanja u FB grupi

  1. Svi postovi se odobravaju od strane administratora. Trudimo se da to radimo brzo i odmereno, čime omogućavamo njihovu preglednost.
  2. Zadržavamo pravo da bez obaveštenja obrišemo one komentare koje procenimo kao neželjene (spam komentare), koji uključuju psovke i vulgarnosti, mržnju, omalovažavanje, sarkazam, ironiju ili ne-daj-bože napad na bilo kog pojedinca ili grupu članica. U slučaju velikog ispada, zadržavamo pravo da tu osobu isključimo iz FB grupe.
  3. Snimanje lajvova nije dozvoljeno ali snimanje videa jeste. Lajvove snimaju Mina i Tea kao deo programa kursa.
  4. Podržavamo postove čiji je sadržaj, u pisanoj formi ili video, motivišuć, inspirišuć i u skladu sa temom modula koji prelazimo ili nekog od prethodog. Pozivamo vas da postavljajte pitanja, delite svoje domaće zadatke i zaključke do kojih dolazite.

Preuzimate ličnu odgovornost

Prihvatate da dobrovoljno pristupate ovim materijalima i da ste isključivo i lično odgovorni za svoje izbore, akcije i rezultate – sada i u budućnosti. Prihvatate potpunu odgovornost za posledice svoje upotrebe ili neupotrebe informacija koje su dostupne na kursu i slažete se da koristite ličnu procenu pre nego što primenite bilo koju ideju, sugestiju ili preporuku za svoj život, porodicu ili prijatelje.

Nema garancije

Naša uloga je da vas vodimo kroz module i obezbeđujemo potrebne informacije, ali vaš uspeh zavisi isključivo od vaše motivacije i posvećenosti njihovom ostvarivanju.

Plaćanje na rate

Ako ste se obavezale da plaćate u dve rate, obavezno je da platite drugu najkasnije do 07. februara.